НУР ТАРАТУВЧИ ШАМЧИРОҚЛАР (Ustozlar uchun, 2025)
Жаҳоннинг йирик музейлари ва хусусий коллекцияларда Ўзбекистон тарихига оид кўплаб ноёб ашёлар йиғилган. Ушбу нодир буюмлар орасида амалий санъат буюмлари, миниатюралар, қўлёзмалар, нумизматика коллекциялари, ҳарбий санъат намуналари, кийим-кечак ва ҳоказо ашёлар бор. Бу асарлар – бетакрорлиги, ноёблиги, аждодларимиз томонидан яратилган ажойиб ижод намуналари сифатида қадрлидир.