МУЗЕЙ СОҲАСИНИ КЕНГАЙТИРИШ (Ustozlar uchun, 2025)
Мамлакатимиздаги музейлар фаолиятини қўллаб-қувватлаш, уларнинг маркетинг сиёсати ва хизматлар соҳасини комплекс ривожлантириш, музейларга инновацион технологияларни самарали қўллаш, шунингдек, музейларда ўзбек халқи ва давлатчилиги тарихи, Биринчи ва Иккинчи Ренессанс даврлари, буюк алломалар ҳаёти ва фаолиятига оид замонавий янги экспозицияларни яратиш, музей тўпламларидаги бой тарихий ва маданий меросимизни кенг тарғиб қилиш мақсадида. Жамият тараққиётида музейлар муҳим роль ўйнайди. Улар нафақат тарихни сақлаш, балки маданиятни, санъатни ва илм-фанни тарғиб қилишда ҳам катта аҳамиятга эга.