ДЎППИНИНГ ТАРИХИ (Ustozlar uchun, 2025)
Ҳар бир халқнинг миллийлигини намоён этувчи белгилар бўлиб, улардан бири бу – унинг миллий кийими, ундаги ранг, нақш ва шакл ҳисобланади. Юртимизда миллийлик рамзи сифатида дўппи алоҳида ўрин тутади. Бугунги кунда ушбу бош кийимини кийиш нафақат моддий маданиятимизга эътибор, балки маънавий меросга эҳтиром, миллий қадриятларга қайтишнинг ёрқин намунасидир.