MAKTABGACHA TA’LIM YOSHIDAGI BOLALARDA MULOQOT JARAYONINI SHAKLLANTIRISH (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalar bilan muloqot jarayonini shakllantirish orqali bola dunyoqarashini kengaytirish toʻgʻrisida fikr yuritilgan.