O'YIN - BOLA FAOLIYATINING ASOSIY TURI SIFATIDA (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalar bilan o‘yin mashg‘ulotlarini o‘tkazish orqali bola faoliyatini shakllantirish to‘g‘risida fikr yuritilgan