MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALAR BILAN O‘YIN MASHG‘ULOTLARI TURLARI (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalar bilan o‘yin mashg‘ulotlarini o‘tkazishda inerfaol metodlardan foydalanishning ahamiyati to‘g‘risida fikr yuritilgan.