BOSHLANG‘ICH TAʼLIMDA ZAMONAVIY TAʼLIM TEXNOLOGIYALARINI QO‘LLASH SAMARADORLIGI (Ustozlar uchun, 2025)
Mazkur maqolada boshlang‘ich taʼlim tizimida zamonaviy taʼlim texnologiyalarini qo‘llashning nazariy asoslari, ularning o‘quvchi shaxsini rivojlantirishdagi o‘rni va ahamiyati, o‘qituvchilarning innovatsion faoliyatini tashkil etish masalalari yoritilgan. Shuningdek, interfaol metodlar, AKT vositalari va ilg‘or pedagogik yondashuvlarning amaliy qo‘llanishi hamda ularning samaradorligi tahlil qilinadi.