MUSTAQILLIK YILLARIDA O‘ZBEKISTONNING ARAB DAVLATLARI BILAN MUNOSABATLARI TARIXI (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada O‘zbekiston Respublikasi mustaqillikka erishganidan keyingi davrda Arab mamlakatlari bilan siyosiy, iqtisodiy, madaniy va dini sohalarda o‘rnatilgan hamkorlikning shakllanishi va rivojlanish bosqichlari yoritilgan. Shuningdek, o‘zaro diplomatik aloqalarning mustahkamlanishida xalqaro tashkilotlar hamda oliy darajadagi tashriflarning o‘rni tahlil qilingan.