QO’QON XONLIGIDAGI HARBIY BOSHQARUV TIZMI (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqola Qo’qon xonlikidaki harbiy qo‘shin holati ma’muriy tuzilishi, xonlikdaki muntazam va nomuntazam qo‘shin, harbiy mansablar va harbiy  taminoti haqida ma’lumotlar beradi.