BOSHLANG‘ICH TA’LIMDA MILLIY QADRIYATLARNI SINGDIRISH (Ustozlar uchun, 2025)
Mazkur maqolada boshlang‘ich ta’lim tizimida milliy qadriyatlarni o‘quvchilar ongiga singdirishning nazariy va amaliy asoslari tahlil qilinadi. Milliy qadriyatlarning ma’naviy-tarbiyaviy ahamiyati, ularni o‘qitish jarayonida qo‘llash metodlari hamda o‘quvchilarning milliy g‘ururini shakllantirish yo‘llari ochib beriladi. Shuningdek, o‘qituvchi shaxsining ma’naviy madaniyati, oila va maktab hamkorligi hamda zamonaviy ta’lim texnologiyalari orqali milliy qadriyatlarni singdirish masalalari yoritiladi.