O‘SMIRLAR BILAN ISHLASHDA PEDAGOGIK-PSIXOLOGIK YONDASHUV (Ustozlar uchun, 2025)
Mazkur maqolada o‘smir yoshdagi o‘quvchilar bilan ishlashda pedagogik va psixologik yondashuvlarning mohiyati, ularning shaxs rivojidagi o‘rni hamda ta’sirchan metodlar tahlil qilinadi. O‘smirlik davrining psixologik xususiyatlari, o‘qituvchi va ota-onalarning o‘zaro hamkorligi, shuningdek, individual yondashuvning ahamiyati ilmiy jihatdan asoslab beriladi. Maqolada zamonaviy pedagogik texnologiyalar va psixologik treninglar orqali o‘smirlarning ijobiy xulqini shakllantirish bo‘yicha tavsiyalar ham keltiriladi.