YOZUVGA O’RGATISH USULLARI VA TAMOYILLARI (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada boshlang’ish sinf o’quvchilarini husnixatga tayyorlash va bu borada bolalarga husnixatni o’rgatish usul va tamoyillariga to’xtalib o’tganman.