YOZUVGA O’RGATISH TAMOYILLARI (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada boshlang’ich o’quvchilarini  husnixat darslariga o’rgatishda turli usul va tamoyillardan foydalangan holda chiroyli yozishni o’rgatish metodlarini ishlab chiqish.