O’ZBEKISTONDA IT SOHASI VA DASTURCHILAR BOZORINING RIVOJI (Ustozlar uchun, 2025)
O‘zbekistonning IT sohasining hozirgi holati va dasturchilar bozorining rivojlanishi tahlil qilinadi. O‘zbekistonning raqamli iqtisodiyotga o‘tishi va IT infratuzilmasining yaxshilanishi, yosh dasturchilarni tayyorlash va ularning mehnat bozoridagi o‘rni ko‘rsatiladi. Shuningdek, sohada mavjud muammolar va imkoniyatlar haqida gapiriladi. Maqola shuningdek, O‘zbekistonda IT bozorining kengayishi va xalqaro bozor bilan integratsiya qilishdagi yutuqlarni o‘z ichiga oladi.