OILADA O‘SMIRLARNI MILLIY QADRIYATLAR ASOSIDA TARBIYALASHNING IJTIMOIY-PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada oilaviy tarbiya jarayonida o‘smir yoshidagi farzandlarni milliy qadriyatlar asosida shakllantirishning ijtimoiy-psixologik mexanizmlari yoritiladi. Milliy an’ana va urf-odatlarning o‘smirning shaxsiy identifikatsiyasi, shaxslararo muloqoti hamda ijtimoiy moslashuvidagi o‘rni tahlil qilinadi. Shuningdek, ilmiy adabiyotlar tahlili, tadqiqot metodlari, natijalar va ularni muhokama qilish asosida oilaviy tarbiyaning samarali modelini takomillashtirish bo‘yicha tavsiyalar beriladi.