KOMPETENSIYAVIY YONDASHUV ASOSIDA BO‘LAJAK QISHLOQ XO‘JALIGI MUTAXASSISLARINING AGROPEDAGOGIK KOMPETENSIYASINI RIVOJLANTIRISH (Ustozlar uchun, 2025)
Agrar ta’limni transformatsiyalash va kompetensiyaviy yondashuvni joriy etish sharoitida agrar oliy ta’lim muassasasi o‘qituvchisining kasbiy kompetensiyalarini qayta ko‘rib chiqish zarurati ortib bormoqda. Maqolada zamonaviy ta’lim talablari asosida agropedagogik kompetensiyalar tuzilmasi, ularning o‘ziga xos xususiyatlari va shakllantirish yo‘llari tahlil qilingan.