UMUMIY O‘RTA VA O‘RTA MAXSUS TA’LIM – TA’LIMNING TAYANCH BOSQICHI SIFATIDA (Ustozlar uchun, 2025)
Mazkur maqolada O‘zbekiston Respublikasida ta’lim tizimining muhim bo‘g‘ini bo‘lgan umumiy o‘rta va o‘rta maxsus ta’lim tizimi tahlil qilinadi. Ushbu bosqichlar jamiyat taraqqiyotining tayanch poydevori sifatida qaralib, ularning o‘quvchilarning shaxsiy, ijtimoiy va kasbiy shakllanishidagi o‘rni yoritiladi. Maqolada ta’lim islohotlari, zamonaviy pedagogik texnologiyalarni joriy etish, o‘quv dasturlarining takomillashtirilishi hamda kadrlar tayyorlash tizimidagi o‘zgarishlar tahlil qilinadi