PIRIMQUL QODIROVNING "ONA LOCHIN VIDOSI" ROMANI VA O‘TKIR HOSHIMOVNING “DUNYONING ISHLARI ” ASARLARIDA ONA TIMSOLI (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada O‘tkir Hoshimov  va  Pirimqul  Qodirovning asarlaridagi ona obrazi talgini va obrazdagi o‘ziga xos jihatlari  haqida  fikr   yuritiladi,