SHODMONQUL SALOM SHE’RIYATIDA TARIXIY VA AN’ANAVIY LEKSIKA (Ustozlar uchun, 2025)
maqolada Shodmonqul Salom she’riyati uchaydigan tarixiy so‘zlar va arxaik so‘zlarga to‘xtalindi. Ularning ma’nolari ochib berildi. Tarixiy qo‘shimchalar va so‘zlar izohi keltirildi.