TALABALARDA MILLIY QADRIYAT VA VATANPARVARLIK RUHINI MUSTAHKAMLASHNING SAMARALI USULLARI (Ustozlar uchun, 2025)
Mazkur maqolada talabalarda milliy qadriyatlar va vatanparvarlik ruhini shakllantirish hamda mustahkamlashning samarali usullari yoritilgan. Bugungi globallashuv jarayonida yoshlarning milliy o‘zlikni anglash, tarixiy meros va ma’naviy qadriyatlarga hurmat ruhida tarbiyalanishi dolzarb masala hisoblanadi. Maqolada ta’lim jarayoniga integratsiyalashgan tarbiyaviy ishlarning samaradorligini oshirish bo‘yicha amaliy tavsiyalar ham berilgan