O‘QUV JARAYONIDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISHNING AFZALLIKLARI (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada zamonaviy ta’lim jarayonida raqamli texnologiyalardan foydalanishning afzalliklari, ularning o‘qitish samaradorligiga ta’siri, o‘quvchilar kompetensiyalarining shakllanishidagi o‘rni va ta’lim mazmunini boyitishdagi imkoniyatlari keng yoritilgan. Raqamli vositalar orqali ta’lim sifati, innovatsion yondashuvlar, raqamli pedagogika tamoyillari va ularni qo‘llash bo‘yicha amaliy tavsiyalar berilgan.