ESTETIK TARBIYA VA SAN’ATNING SHAXS KAMOLOTIDAGI AHAMIYATI (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada estetik tarbiya tushunchasi, uning maqsad va vazifalari, san’atning shaxs kamoloti jarayonidagi o‘rni, o‘quvchilarda estetik dunyoqarashni shakllantirishning pedagogik-psixologik asoslari hamda zamonaviy ta’limda estetik tarbiyani samarali tashkil etish usullari yoritilgan.