HUQUQIY TARBIYA VA FUQAROLIK ONGINI SHAKLLANTIRISH (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada huquqiy tarbiya mazmuni, jamiyat hayotidagi o‘rni, fuqarolik ongini shakllantirishning pedagogik-psixologik asoslari, o‘quvchilar, yoshlar va aholining huquqiy madaniyatini rivojlantirishda ta’lim muassasalari, oila, mahalla va ommaviy axborot vositalarining tutgan o‘rni ilmiy yondashuv asosida izohlanadi. Shuningdek, raqamli jamiyat sharoitida huquqiy tarbiyaning yangi yo‘nalishlari va samaradorligini oshirish yo‘llari bayon qilinadi.