PEDAGOGLIK KASBI — JAMІYAT TARAQQIYOTІNІNG ASOSI (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada pedagog shaxsining jamiyatdagi o‘rni, uning kasbiy va ma’naviy fazilatlari, zamonaviy davrda o‘qituvchiga qo‘yilayotgan talablar, shuningdek, innovatsion pedagogik texnologiyalar va pedagogik mahorat masalalari keng yoritilgan. Maqolada pedagoglik kasbining jamiyat taraqqiyotidagi o‘rni va o‘qituvchining shaxs sifatida yetuk bo‘lishining ahamiyati tahlil qilinadi.