MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALAR UCHUN EKOLOGIK TARBIYA BERISHNING METOD VA VOSITALARI (Ustozlar uchun, 2025)
ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarga ekologik tarbiya berish jarayonini o‘rganish, ekologik tarbiyaning ahamiyatini tahlil qilish hamda samarali pedagogik yondashuvlarni aniqlashga qaratilgan fikrlar bildirilgan.