MAKTABGACHA TALIM TIZIMIDA ŎYINLAR TEXNOLOGIYASI (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tizimida o‘yin texnologiyalarining o‘rni, ahamiyati va ularni amaliyotda qo‘llash usullari tahlil qilinadi. Bolalarning har tomonlama rivojlanishida o‘yin faoliyatining psixologik, pedagogik va tarbiyaviy jihatlari yoritiladi. O‘yin texnologiyalari yordamida bolalarda bilim, ko‘nikma va malakalarni shakllantirish, ijodkorlikni rivojlantirish hamda ijtimoiy muloqot ko‘nikmalarini mustahkamlash imkoniyatlari ko‘rib chiqiladi.