MATEMATIKA FANI BO‘YICHA REJALASHTIRILGAN MAVZULARI BO‘YICHA NAMUNAVIY VA TARQATMA MATERIALLAR BAZASINI TAYYORLASH METODIKASI (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada matematika fanini o‘qitishda rejalashtirilgan mavzular asosida namunaviy va tarqatma materiallar bazasini yaratishning metodik asoslari yoritiladi. Maqolada raqamli ta’lim resurslarini shakllantirish, o‘qituvchi faoliyatini yengillashtirish hamda o‘quvchilarning mustaqil o‘rganish ko‘nikmalarini rivojlantirishga xizmat qiluvchi metodik yondashuvlar tahlil qilinadi. Shuningdek, o‘qituvchilar uchun elektron bazalar, testlar, mashq to‘plamlari, vizual materiallar va dars ishlanmalari tayyorlash bosqichlari ham yoritilgan.