MEDIA SAVODXONLIKNI YOSHLAR O’RTASIDA RIVOJLANTIRISH (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada mediasavodxonlik tushunchasi, uning yoshlar hayotidagi o‘rni va raqamli davrdagi ahamiyati tahlil qilinadi. Shuningdek, yoshlar duch kelayotgan axborot xatarlari, soxta yangiliklar, internet xavfsizligi muammolari hamda mediasavodxonlikni rivojlantirish strategiyalari yoritiladi. Maqola o‘quvchi-talabalar, pedagoglar va ota-onalar uchun foydali bo‘lishi maqsad qilingan.