VENALARNING VARIKOZ KENGAYISHI QANDAY KASALLIK? (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada venalarning varikoz kengayishi  kasalligi xaqida, venalarning varikoz kengayishi  kasalligi bilan og’rigan bemorlarda xavf omillari, venalarning varikoz kengayishi  turlari va diagnostikasi haqida keng yoritilgan.