OLMALIQ KON METALLURGIYA KOMBINATIDА KPI TIZIMINI QO’LLASHNING IQTISODIY SAMARADORLIGINI OSHIRISH MEXANIZMINI TАHLILI (Ustozlar uchun, 2025)
Zamonaviy sanoat korxonalarida raqobatbardoshlikni ta’minlash, ishlab chiqarish samaradorligini oshirish va resurslardan oqilona foydalanish boshqaruv tizimining yuqori darajada takomillashtirilishini talab etadi. Shu jihatdan, korxona faoliyatini aniq baholash, strategik maqsadlarni operativ vazifalar bilan uyg‘unlashtirish hamda xodimlar mehnatini natijaga yo‘naltirishga xizmat qiluvchi KPI (Key Performance Indicators) tizimini joriy etish muhim ahamiyat kasb etadi.