UILYAM SHEKSPIRNING “ROMEO VA JULYETTA” TRAGEDIYASIDA QAHRAMONLAR TALQINI (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada Uilyam Shekspirning “Romeo va Julyetta” tragediyasidagi qahramonlar xarakterlari, ular o‘rtasidagi o‘zaro konfliktlar, asardagi bir-biridan ajoyib o‘xshatishlar, voqealar rivojining tub burilishidagi o‘zgarishlar o‘rin olgan