OLINGAN SUR RANGLI AVLODLARINING SIFAT KO‘RSATKICHLARI - H.I.Nomozov; E.S.Shaptakov (World Scientific Research Journal, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada sur rangli qorako‘l qo‘zilarining gul tiplari, sinfi hamda ushbu ko‘rsatkichlarning rang tekisligiga bog‘liqligi natijasida olingan ma’lumotlar biometrik tahlil natijalari keltirilgan va xulosalar qilingan.