(untitled) (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2025)
Mazkur tezisda oliy ta’lim muassasalarida akademik halollik tamoyillarini qaror toptirish orqali korrupsiyaga nisbatan murosasizlik madaniyatini shakllantirish masalalari yoritilgan. Akademik halollik — bu ta’lim jarayonida adolat, mas’uliyat, ochiqlik va halollik tamoyillariga rioya etish bo‘lib, u pora berish va olish, plagiat, baholashda adolatsizlik kabi korrupsion holatlarning oldini olishda muhim omil hisoblanadi.n VGTEC6R