(untitled) (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Ushbu maqolada oiladagi agressiv xulq-atvorning o‘quvchilarga taʼsiri tahlil qilinadi. Oiladagi jismoniy, ruhiy va ijtimoiy zo‘ravonlik bolalarning ruhiy holati, ijtimoiy munosabatlari va akademik natijalariga salbiy taʼsir ko‘rsatadi. Maqolada agressiv xulq-atvor turlari, uning taʼsiri va oldini olish bo‘yicha tavsiyalar keltirilgan. Bolalarning ijobiy rivojlanishi uchun ota-onalar, o‘qituvchilar va psixologlarning hamkorligi muhimligi taʼkidlangan.