(untitled) (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Maqolada qishloq xo‘jaligining o‘ziga xos hususiyatlari va unda tadbirkorlikning o‘rni asoslangan. Shuningdek, qishloq xo‘jaligi tadbirkorligi sohasida ilmiy tadqiqot olib borgan olimlarning fikrlari urganilgan va tahlil etilgan. O’zbekiston respublikasida qishloq xo‘jaligida mavjud muammolari va istiqbollari keltirilgan. Qishloq xo‘jaligi sohasida mutaxassislarining yetishmovchiligi va tadbirkorlikdagi mavjud muammolarnining yechimi bo‘yicha taklif va tavsiyalar berilgan.