(untitled) (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Mazkur maqolada chakanda dorivor o‘simligining asosiy zararkunandalari bioekologiyasi to’g’risida malumotlar keltirilgan bo’lib, chakanda dorivor o‘simligiga asosan chakanda pashshasi, jiyda bargo‘rari, shilimshiqqurtlar, tunlamlar, chakanda o‘simlik biti, shiralar jiddiy zarar keltirishi aniqlangan.