(untitled) (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Ushbu maqolada kichik maktab yoshidagi bolalarda agressiv xulqning shakllanish omillari, uning psixologik asoslari va bartaraf etish usullari tahlil qilinadi. Shuningdek, oilaviy muhit, maktab muhiti va pedagogik yondashuvlar orqali bolalarda salbiy xatti-harakatlarni kamaytirish strategiyalari keltiriladi.