(untitled) (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
ushbu maqolada bugungi kunda yoshlar ongida ma’naviyat o’rni, uning jamiyat hayotidagi ahamiyati hamda ma’naviy qadriyatlarni mustahkamlash zaruriyati yoritilgan. Shuningdek, internet va ijtimoiy tarmoqlarning yoshlar dunyoqarashiga ta’siri, ma’naviy immunitetning ahamiyati, oila va ta’lim tizimida ma’naviy tarbiyani kuchaytirish yo’llari tahlil qilingan.