(untitled) (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Mazkur maqolada Yangi O‘zbekistonda fuqarolik jamiyatini shakllantirish va rivojlantirish masalalari, uning nazariy asoslari, amaliy islohotlar jarayoni hamda mavjud muammolar tahlil etiladi. Shuningdek, fuqarolik jamiyatining muhim institutlari, ularning jamiyat hayotidagi o‘rni va ahamiyati yoritib beriladi. Maqolada fuqarolik jamiyatini rivojlantirishning ustuvor yo‘nalishlari hamda istiqboldagi vazifalar haqida xulosalar keltiriladi.