(untitled) (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Ushbu tezis psixologiyada guruhlar muammosi va ularning rivojlanish qonuniyatlarini o‘rganishga bag‘ishlangan. Guruhlar inson hayotida muhim ijtimoiy muhit sifatida namoyon bo‘lib, shaxsning xulq-atvori, qadriyatlari va qaror qabul qilish jarayoniga sezilarli ta’sir ko‘rsatadi. Mazkur ishda guruh tushunchasi, uning turlari, tuzilishi, guruh ichidagi munosabatlar hamda guruh dinamikasining asosiy jihatlari yoritilgan.