(untitled) (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Mazkur tezisda hissiy charchash sindromining namoyon bo‘lishiga ta’sir etuvchi psixologik omillar ilmiy-nazariy jihatdan tahlil qilingan, Sharq va O‘zbekiston psixolog olimlarining shaxs ruhiyati, stress, motivatsiya va ijtimoiy moslashuvga oid qarashlari asosida hissiy charchashning mazmuni va mexanizmlari yoritilgan.