(untitled) (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Ushbu maqolada o‘quvchilarda deviant xulq-atvor shakllanishiga sabab bo‘luvchi asosiy omillar tahlil qilingan. Jumladan, oilaviy muhit, psixologik holatlar, tengdoshlar ta’siri hamda ta’lim jarayonidagi muammolarning o‘rni yoritilgan. Shuningdek, mazkur muammoning oldini olishda oila, maktab va psixolog hamkorligining ahamiyati ko‘rsatib berilgan.