(untitled) (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Ushbu ishda tarbiyasi og‘ir o‘quvchilar bilan ishlash jarayonida psixologik yondashuv, targ‘ibot va tashviqot ishlarining ahamiyati haqida so‘z yuritiladi. Shuningdek, o‘quvchining xulqini o‘zgartirishda oila, maktab va psixolog hamkorligi qanday rol o‘ynashi yoritiladi.