(untitled) (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Mazkur maqolada o‘smirlik davrida bolalarda yuzaga keladigan psixologik, ijtimoiy va emotsional muammolar hamda ularning kelib chiqish sabablari tahlil qilinadi. Shuningdek, ushbu muammolarni bartaraf etishda ota-ona, o‘qituvchi va psixologlarning o‘rni hamda samarali yondashuvlar yoritiladi. O‘smirlik davrining o‘ziga xos jihatlari, shaxs shakllanishidagi ahamiyati va bu davrda yuzaga keladigan inqirozli holatlarning oldini olish masalalariga alohida e’tibor qaratiladi.