(untitled) (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Ushbu maqolada kreativ iqtisodiyot tо‘g‘risida tushuncha, uning asosiy xususiyatlari va tarkibiy qismlari, kreativ industriya, ya’ni tо‘qimachilik sanoatida kreatilik kabi masalalar yoritilgan. Bundan tashqari tо‘qimachilik sanoatining mamlakatimiz iqtisodiyotidagi о‘rni, uning eksport salohiyati va tо‘qimachilik sanoatida kreativ iqtisodiyotni rivojlantirish jarayonida ayrim muammolar keltirilgan.