(untitled) (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Mazkur maqolada bolalar o‘rtasida zararli odatlarga qaramlikning kelib chiqish sabablari, uning psixologik omillari hamda maktab amaliyotchi psixologining bu jarayondagi o‘rni va ahamiyati yoritiladi. Shuningdek, profilaktik ishlar va erta aniqlashning samarali yo‘llari tahlil qilinadi.