(untitled) (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Ushbu maqolada pedagogik faoliyat samaradorligida emotsional charchoqning o‘rni, uning ijtimoiy-psixologik mazmuni hamda oliy ta’lim muassasasi pedagoglari faoliyatiga ta’siri tahlil qilinadi. Emotsional charchoq pedagog shaxsining kasbiy resurslari kamayishi, ruhiy zo‘riqishning ortishi, motivatsiyaning susayishi va ta’lim jarayonidagi faollikning pasayishi bilan tavsiflanadi.