(untitled) (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Ushbu maqolada integratsiyalashgan ta’lim tushunchasi ,uning mohiyati, asosiy xususiyatlari va zamonaviy ta’lim jarayonidagi oʻrni yoritilgan. Shuningdek, integratsiyalashgan yondashuvning tarbiyalanuvchilarning shaxsiy rivojlanishiga, fanlararo aloqadorlikni kuchaytirishga va kompitensiyaviy yondashuvni amalga oshirishdagi ahamiyatini tahlil qilamiz.