(untitled) (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Ushbu maqolada Toshkent davlat yuridik universiteti misolida yuridik ta’limning zamonaviylashuvi tahlil qilinadi. Unda dual ta’lim (nazariya va amaliyot uyg‘unligi) hamda raqamli huquq sohasining texnologik taraqqiyotdagi o‘rni yoritilgan.