(untitled) (ZAMONAVIY TARAQQIYOT VA FAN: 21-ASR YONDASHUVLARI, 2026)
Mazkur mavzuda maktab o‘quvchilarini kasbga yo‘naltirishning dolzarb masalalari, uning psixologik asoslari va samarali tashkil etish yo‘llari yoritiladi. Kasbga yo‘naltirish jarayoni o‘quvchilarning qiziqishlari, qobiliyatlari va mehnat bozori talablari asosida amalga oshirilishi zarurligi tahlil qilinadi.